ONTDEK ONZE OPLEIDINGEN

Heeft uw organisatie een tekort aan in-house SEO kennis? Dan komen wij graag de kantjes bijschaven tijdens een gepersonaliseerde SEO opleiding in uw kantoren.

Zo kan u er zeker van zijn dat uw personeel binnen de kortste tijd klaar is om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan.

Searchomatic stelt een waaier van SEO opleidingen en andere digital marketing opleidingen voor, gericht op beginners zowel als ervaren gebruikers.

 

SEO OPLEIDING

Bereik de top van de organische zoekresultaten en plaats uw website hoger in zoekmachines voor geselecteerde trefwoorden.

Deze opleiding richt zich op diegenen die op zoek zijn naar een duidelijke inleiding tot alle basisprincipes van SEO, en is een ideale kennismaking met de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie. Voorkennis is niet vereist.

SEO COPYWRITING OPLEIDING

SEO copywriting begint bij het selecteren van de trefwoorden met het beste potentieel. Daarom leren we in deze opleiding eerst een zoektermen onderzoek met succes uit te voeren. Daarna leren we de geselecteerde trefwoorden optimaal in de content te integreren.

Wanneer we dit onder de knie hebben, volgen er nog een aantal handige tips & tricks om SEO copy te optimaliseren. Een must voor content managers en copywriters.

TECHNISCHE SEO OPLEIDING

Deze opleiding richt zich op diegenen die reeds een eerste basiskennis van SEO onder de riem hebben, en een dieper inzicht willen verkrijgen in de technische SEO optimalisatie van een website.

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om een technische SEO analyse van een website uit te voeren.

ADWORDS OPLEIDING

Deze AdWords opleiding voor beginners is een ideale kennismaking met de belangrijkste aspecten van Google AdWords. Deze cursus richt zich dan ook op diegenen die op zoek zijn naar een duidelijke inleiding tot alle basisprincipes van AdWords.

Na het volgen van deze opleiding heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en functionaliteiten van Google AdWords, en ben je in staat om van start te gaan met de creatie van jouw eerste campagne.

ANALYTICS OPLEIDING

Word wegwijs in de wereld van Google Analytics met deze opleiding Google Analytics voor beginners.

Deze opleiding is ideaal voor wie op zoek is naar een duidelijke inleiding tot de basis principes en belangrijkste rapporten van Analytics, en willen leren hoe de beschikbare data correct te interpreteren

SEO OPLEIDING OP MAAT

Zijn er bepaalde onderwerpen binnen het SEO-landschap die je beter beheerst dan andere? Dan is een SEO opleiding op maat voor jou de uitgelezen oplossing.

We bespreken op voorhand welke onderwerpen aan bod zullen komen aan de hand van uw huidig kennis niveau. Op deze manier kan de selectie van te bespreken topics toegespitst worden op uw huidige noden.

WENST U MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse SEO-training van Frank: een zeer goede balans tussen een introductie die toegankelijk is voor de meesten en een geavanceerder gedeelte waardoor de meer ervaren deelnemers vooruitgang kunnen boeken. Frank is een echte pedagoog die in staat is om bijzonder gecompliceerde concepten duidelijk te maken.
François Boisseleau Senior Product Developper B2B & Green mobility, Engie Electrabel
Wij deden beroep op Frank in het kader van de SEO-optimalisatie van onze website. Eerst werd er een analyse gemaakt van onze website: de rapporten waren perfect gestructureerd en gaven per stap weer welke aspecten er geoptimaliseerd konden worden. Een echte aanrader om snel inzicht te krijgen en doelen op te stellen voor de toekomst!
Stephanie Ravert Marketing manager, Sigma Conso
Ik wil je graag bedanken voor de opleidingen die ik vorige maand heb gevolgd. Ik heb inmiddels al een deel van de inhoud van de trainingen kunnen toepassen op mijn werk en ben erg tevreden met de resultaten.
Camille Taper Project manager, European Food Information Council (EUFIC)
Ik deed beroep op Frank Hendrix voor de optimalisatie van onze website en een betere SEO ranking in een zeer competitieve omgeving. Hoewel de challenge er zeker was, heeft Frank ervoor gezorgd, dankzij een grondige analyse en eerlijk advies, dat we snel met onze belangrijkste producten in de top 10 stonden. Ik kan zijn diensten alleen maar aanraden, en ga binnenkort weer beroep op hem doen.
Audrey Polak Managing consultant, Kiliani
Deze SEO opleiding was een echte eye-opener voor mij. De combinatie van een enthousiaste, ervaren trainer en een duidelijke en informatieve presentatie zorgden voor een interactieve opleidingsdag. Ik heb er heel wat tips van opgestoken die het verschil kunnen maken.
Rebecca Ramboer CEO, Protect NV
Keywords zoeken, checken wat online werkt en wat niet, de kleine tips en tricks die een wereld van verschil maken: Frank bracht het allemaal zo boeiend en bevlogen dat onze Product Experts aan zijn lippen hingen. En achteraf enthousiast aan de slag gingen met de pas verworven kennis. Bedankt voor deze eye-opener!
Ariane De Borger Manager Copywriting & Translation, VisitBrussels
Snel, Eenvoudig en Onbeperkt was de informatie die we tijdens de SEO-opleiding van Frank Hendrix kregen. Het werd een gezellig, leerrijk en vooral vrouwelijk onderonsje met de nadruk op een nog betere communicatieverstrekking naar de bezoekers van deze stuk voor stuk mooie natuurgebieden.
Vanwege de communicatiemedewerkers van Duinengordel, Nationaal Park Hoge Kempen, Kempen-Broek, Maasvallei en Wandelen in Limburg
sigma conso
mezure
Visit Brussels
syntra
beclinic