Google AdWords opleiding

Word wegwijs in de wereld van Google AdWords met deze opleiding AdWords voor beginners.

BESCHRIJVING

Deze opleiding 'AdWords voor beginners' is specifiek gericht op diegenen die op zoek zijn naar een eerste ervaring met de Google AdWords interface.

Na een duidelijke inleiding tot de werking van AdWords leren we hoe je een AdWords campagne in de praktijk aanmaakt. Selecteren van trefwoorden, instellen van ad groups, ad copy, budgetten en bids komen allemaal aan bod.

We ontdekken ook hoe je een campagne kan optimaliseren, onder andere door de Quality score te verbeteren, en welke periodieke checks je kan uitvoeren.

Tenslotte leren we hoe je resultaten efficiënt kan tracken en rapporteren.

De opleiding neemt één dag in beslag. Voorkennis is niet vereist.

 

GOOGLE ADWORDS OPLEIDING - PROGRAMMA

 • Inleiding tot AdWords: een introductie tot de werking en principes van Google AdWords gepaard met een overzicht van de interface.
 • AdWords begrijpen: leer de belangrijkste principes van AdWords kennen zoals Ad Rank, Quality Score en Auctions.
 • Campagne creatie: leer een campagne opzetten, van trefwoorden via Adgroups tot het aanmaken van ad copy en het bepalen van budgetten en biedingen.
 • Campagne optimalisatie: verbeter de Quality Score en de resultaten van een campagne dankzij periodieke evaluatie en optimalisatie.
 • Volg resultaten op: interpreteer tracking en attributie van conversies op correcte wijze.
 • Retargeting: wat is retargeting en hoe kan het best toegepast worden.

 

MEER INFORMATIE NODIG OVER ONZE GOOGLE ADWORDS OPLEIDING?

UW DOCENT

Google AdWords opleiding

Frank Hendrix is sinds 2012 actief als full-time SEO specialist en werkte reeds aan talloze SEO projecten voor grote en kleine bedrijven.

Frank is een ervaren expert die er steeds met veel enthousiasme in slaagt om ingewikkelde concepten klaarhelder uit te leggen.

Wat kan u verwachten van deze docent? Een opleiding waar praktische toepasbaarheid centraal staat, en heel wat insider tips & tricks van een ervaren professioneel.

RESULTATEN

Na het volgen van deze opleiding heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en functionaliteiten van Google AdWords, en ben je in staat om van start te gaan met de creatie van jouw eerste Google AdWords campagne.

De methodes en optimalisatie technieken die je leert tijdens deze cursus staan jou toe om een succesvolle advertentie campagne aan te maken.

 

 

GESCHIKT VOOR

Deze AdWords opleiding voor beginners is een ideale kennismaking met de belangrijkste aspecten van Google AdWords.

Deze cursus richt zich dan ook op diegenen die op zoek zijn naar een duidelijke inleiding tot alle basisprincipes van Google AdWords. Voorkennis is niet vereist.

Deze training is gericht op digital marketing personeel, marketing personeel en website eigenaars.

 

PRAKTISCHE INFO

 • Alle deelnemers ontvangen een e-certificaat.
 • De opleiding gebeurt in-house in uw kantoren.
 • De cursus kan op maat aangepast worden.
 • Voorkennis is niet vereist.
 • De opleiding neemt één dag in beslag.

 

MEER INFORMATIE NODIG OVER ONZE OPLEIDING GOOGLE ADWORDS?

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse SEO-training van Frank: een zeer goede balans tussen een introductie die toegankelijk is voor de meesten en een geavanceerder gedeelte waardoor de meer ervaren deelnemers vooruitgang kunnen boeken. Frank is een echte pedagoog die in staat is om bijzonder gecompliceerde concepten duidelijk te maken.
François Boisseleau Senior Product Developper B2B & Green mobility, Engie Electrabel
Wij deden beroep op Frank in het kader van de SEO-optimalisatie van onze website. Eerst werd er een analyse gemaakt van onze website: de rapporten waren perfect gestructureerd en gaven per stap weer welke aspecten er geoptimaliseerd konden worden. Een echte aanrader om snel inzicht te krijgen en doelen op te stellen voor de toekomst!
Stephanie Ravert Marketing manager, Sigma Conso
Ik wil je graag bedanken voor de opleidingen die ik vorige maand heb gevolgd. Ik heb inmiddels al een deel van de inhoud van de trainingen kunnen toepassen op mijn werk en ben erg tevreden met de resultaten.
Camille Taper Project manager, European Food Information Council (EUFIC)
Ik deed beroep op Frank Hendrix voor de optimalisatie van onze website en een betere SEO ranking in een zeer competitieve omgeving. Hoewel de challenge er zeker was, heeft Frank ervoor gezorgd, dankzij een grondige analyse en eerlijk advies, dat we snel met onze belangrijkste producten in de top 10 stonden. Ik kan zijn diensten alleen maar aanraden, en ga binnenkort weer beroep op hem doen.
Audrey Polak Managing consultant, Kiliani
Deze SEO opleiding was een echte eye-opener voor mij. De combinatie van een enthousiaste, ervaren trainer en een duidelijke en informatieve presentatie zorgden voor een interactieve opleidingsdag. Ik heb er heel wat tips van opgestoken die het verschil kunnen maken.
Rebecca Ramboer CEO, Protect NV
Keywords zoeken, checken wat online werkt en wat niet, de kleine tips en tricks die een wereld van verschil maken: Frank bracht het allemaal zo boeiend en bevlogen dat onze Product Experts aan zijn lippen hingen. En achteraf enthousiast aan de slag gingen met de pas verworven kennis. Bedankt voor deze eye-opener!
Ariane De Borger Manager Copywriting & Translation, VisitBrussels
Snel, Eenvoudig en Onbeperkt was de informatie die we tijdens de SEO-opleiding van Frank Hendrix kregen. Het werd een gezellig, leerrijk en vooral vrouwelijk onderonsje met de nadruk op een nog betere communicatieverstrekking naar de bezoekers van deze stuk voor stuk mooie natuurgebieden.
Vanwege de communicatiemedewerkers van Duinengordel, Nationaal Park Hoge Kempen, Kempen-Broek, Maasvallei en Wandelen in Limburg
sigma conso
mezure
Visit Brussels
syntra
beclinic