SEO opleiding

Bereik de top van de organische zoekresultaten en plaats uw website hoger in zoekmachines voor geselecteerde trefwoorden.

BESCHRIJVING

Deze incompany opleiding start met een inleiding tot de basisprincipes van de werking van zoekmachines.

Daarna leren we allereerst hoe we de zoektermen met het beste potentieel kunnen identificeren.  Dan leren we hoe we deze trefwoorden in een website kunnen verwerken dankzij SEO copywriting en content optimalisatie.

Uiteraard moet een website ook op technisch vlak optimaal zijn voor SEO, dus leren we ook op dat vlak hoe we veel gemaakte fouten kunnen vermijden, en hoe het wél moet.

Tenslotte nemen we een kijkje naar de invloed van links op het succes van een website, en hoe we ook hier het beste resultaat kunnen behalen.

De opleiding neemt één dag in beslag. Voorkennis is niet vereist.

 

SEO OPLEIDING - PROGRAMMA

  • Inleiding tot de werking van zoekmachines: leer de basisprincipes van Google search.
  • Zoektermen onderzoek: vind en selecteer de keywords met het hoogste potentieel.
  • SEO copywriting en content optimalisatie: integreer de zoektermen op de juiste manier in de content.
  • Accessibility en technische SEO optimalisatie: geef uw website alle kansen dankzij on-site optimalisatie.
  • Autoriteit, linkbuilding en link evaluatie: beoordeel de inkomende links en leer nieuwe backlinks aan te maken.

 

MEER INFORMATIE NODIG OVER ONZE SEO OPLEIDING?

UW DOCENT

SEO opleiding

Frank Hendrix is sinds 2012 actief als full-time SEO specialist en werkte reeds aan talloze SEO projecten voor grote en kleine bedrijven.

Frank is een ervaren expert die er steeds met veel enthousiasme in slaagt om ingewikkelde concepten klaarhelder uit te leggen.

Wat kan u verwachten van deze docent? Een opleiding waar praktische toepasbaarheid centraal staat, en heel wat insider tips & tricks van een ervaren professioneel.

 

RESULTATEN

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om jouw website te analyseren op vlak van trefwoorden optimalisatie, content, technische SEO en linkprofiel.

Door jouw nieuwe kennis toe te passen kan je belangrijke optimalisatie punten vaststellen op vlak van SEO en de nodige aanbevelingen ter verbetering maken.

 

GESCHIKT VOOR

Deze SEO opleiding is een ideale kennismaking met de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie.

Deze cursus richt zich dan ook op diegenen die op zoek zijn naar een duidelijke inleiding tot alle basisprincipes van SEO. Voorkennis is niet vereist.

Deze training is gericht op digital marketing personeel, website beheerders en website eigenaars.

 

PRAKTISCHE INFO

  • Alle deelnemers ontvangen een e-certificaat.
  • De opleiding gebeurt in-house in uw kantoren.
  • De cursus kan op maat aangepast worden.
  • Voorkennis is niet vereist.
  • De opleiding neemt één dag in beslag.

 

MEER INFORMATIE NODIG OVER ONZE OPLEIDING SEO?

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse SEO-training van Frank: een zeer goede balans tussen een introductie die toegankelijk is voor de meesten en een geavanceerder gedeelte waardoor de meer ervaren deelnemers vooruitgang kunnen boeken. Frank is een echte pedagoog die in staat is om bijzonder gecompliceerde concepten duidelijk te maken.
François Boisseleau Senior Product Developper B2B & Green mobility, Engie Electrabel
Wij deden beroep op Frank in het kader van de SEO-optimalisatie van onze website. Eerst werd er een analyse gemaakt van onze website: de rapporten waren perfect gestructureerd en gaven per stap weer welke aspecten er geoptimaliseerd konden worden. Een echte aanrader om snel inzicht te krijgen en doelen op te stellen voor de toekomst!
Stephanie Ravert Marketing manager, Sigma Conso
Ik wil je graag bedanken voor de opleidingen die ik vorige maand heb gevolgd. Ik heb inmiddels al een deel van de inhoud van de trainingen kunnen toepassen op mijn werk en ben erg tevreden met de resultaten.
Camille Taper Project manager, European Food Information Council (EUFIC)
Ik deed beroep op Frank Hendrix voor de optimalisatie van onze website en een betere SEO ranking in een zeer competitieve omgeving. Hoewel de challenge er zeker was, heeft Frank ervoor gezorgd, dankzij een grondige analyse en eerlijk advies, dat we snel met onze belangrijkste producten in de top 10 stonden. Ik kan zijn diensten alleen maar aanraden, en ga binnenkort weer beroep op hem doen.
Audrey Polak Managing consultant, Kiliani
Deze SEO opleiding was een echte eye-opener voor mij. De combinatie van een enthousiaste, ervaren trainer en een duidelijke en informatieve presentatie zorgden voor een interactieve opleidingsdag. Ik heb er heel wat tips van opgestoken die het verschil kunnen maken.
Rebecca Ramboer CEO, Protect NV
Keywords zoeken, checken wat online werkt en wat niet, de kleine tips en tricks die een wereld van verschil maken: Frank bracht het allemaal zo boeiend en bevlogen dat onze Product Experts aan zijn lippen hingen. En achteraf enthousiast aan de slag gingen met de pas verworven kennis. Bedankt voor deze eye-opener!
Ariane De Borger Manager Copywriting & Translation, VisitBrussels
Snel, Eenvoudig en Onbeperkt was de informatie die we tijdens de SEO-opleiding van Frank Hendrix kregen. Het werd een gezellig, leerrijk en vooral vrouwelijk onderonsje met de nadruk op een nog betere communicatieverstrekking naar de bezoekers van deze stuk voor stuk mooie natuurgebieden.
Vanwege de communicatiemedewerkers van Duinengordel, Nationaal Park Hoge Kempen, Kempen-Broek, Maasvallei en Wandelen in Limburg
sigma conso
mezure
Visit Brussels
syntra
beclinic