Searchomatic, uw SEO expert

Searchomatic heeft maar één specialisatie, en dat is SEO.

Onze volledige waaier van services draait om het optimaliseren van websites om de zichtbaarheid in de organische zoekresultaten te verhogen.

Geen 360° agency dus, en dat écht bewust. Want het is onmogelijk om overal expert in te zijn. Daarom is Searchomatic is voor 100% gespecialiseerd in SEO.

U wenst hoger in de zoekresultaten te verschijnen voor specifieke trefwoorden? Searchomatic kan u hiermee helpen met behulp van gerichte opleidingen, een expert ter plaatse of een all-in SEO service.

Aarzel dus niet om ons te contacteren, dan zoeken we samen naar de meest efficiënte oplossing.

SEO expert

Waarmee kunnen wij u helpen?

SEO opleidingen - Misschien heeft uw organisatie een tekort aan in-house SEO kennis? Dan komen wij graag de kantjes bijschaven tijdens een gepersonaliseerde SEO opleiding op locatie. Zo kan u er zeker van zijn dat uw personeel binnen de kortste tijd klaar is om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan.

SEO diensten - Of u wil gewoon betere resultaten in de organische zoekresultaten, zonder er zelf al te veel mee bezig te moeten zijn? Ook dat is mogelijk dankzij onze professionele zoekmachine optimalisatie projecten. U blijft uiteraard steeds op de hoogte dankzij onze transparante rapportage.

Expert ter plaatse - Anderen hebben dan weer graag een SEO expert ter plaatse, bijvoorbeeld tijdens de voorbereiding en executie van de lancering van een nieuwe website. Eén of meerdere dagen per week een consultant met expertise in huis hebben maakt een wereld van verschil.

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse SEO-training van Frank: een zeer goede balans tussen een introductie die toegankelijk is voor de meesten en een geavanceerder gedeelte waardoor de meer ervaren deelnemers vooruitgang kunnen boeken. Frank is een echte pedagoog die in staat is om bijzonder gecompliceerde concepten duidelijk te maken.
François Boisseleau Senior Product Developper B2B & Green mobility, Engie Electrabel
Wij deden beroep op Frank in het kader van de SEO-optimalisatie van onze website. Eerst werd er een analyse gemaakt van onze website: de rapporten waren perfect gestructureerd en gaven per stap weer welke aspecten er geoptimaliseerd konden worden. Een echte aanrader om snel inzicht te krijgen en doelen op te stellen voor de toekomst!
Stephanie Ravert Marketing manager, Sigma Conso
Ik wil je graag bedanken voor de opleidingen die ik vorige maand heb gevolgd. Ik heb inmiddels al een deel van de inhoud van de trainingen kunnen toepassen op mijn werk en ben erg tevreden met de resultaten.
Camille Taper Project manager, European Food Information Council (EUFIC)
Ik deed beroep op Frank Hendrix voor de optimalisatie van onze website en een betere SEO ranking in een zeer competitieve omgeving. Hoewel de challenge er zeker was, heeft Frank ervoor gezorgd, dankzij een grondige analyse en eerlijk advies, dat we snel met onze belangrijkste producten in de top 10 stonden. Ik kan zijn diensten alleen maar aanraden, en ga binnenkort weer beroep op hem doen.
Audrey Polak Managing consultant, Kiliani
Deze SEO opleiding was een echte eye-opener voor mij. De combinatie van een enthousiaste, ervaren trainer en een duidelijke en informatieve presentatie zorgden voor een interactieve opleidingsdag. Ik heb er heel wat tips van opgestoken die het verschil kunnen maken.
Rebecca Ramboer CEO, Protect NV
Keywords zoeken, checken wat online werkt en wat niet, de kleine tips en tricks die een wereld van verschil maken: Frank bracht het allemaal zo boeiend en bevlogen dat onze Product Experts aan zijn lippen hingen. En achteraf enthousiast aan de slag gingen met de pas verworven kennis. Bedankt voor deze eye-opener!
Ariane De Borger Manager Copywriting & Translation, VisitBrussels
Snel, Eenvoudig en Onbeperkt was de informatie die we tijdens de SEO-opleiding van Frank Hendrix kregen. Het werd een gezellig, leerrijk en vooral vrouwelijk onderonsje met de nadruk op een nog betere communicatieverstrekking naar de bezoekers van deze stuk voor stuk mooie natuurgebieden.
Vanwege de communicatiemedewerkers van Duinengordel, Nationaal Park Hoge Kempen, Kempen-Broek, Maasvallei en Wandelen in Limburg
sigma conso
mezure
Visit Brussels
syntra
beclinic